Enyhítendő a bulisabb esték mellékhatásait, takarítást szervez a hetedik kerületben az Azért Egyesület - Az Élő Erzsébetvárosért március 14-ére, vasárnapra. A Szimpla Kert által kezdeményezett szervezet jelenleg 22 belső-erzsébetvárosi vendéglátó egységet tömörít, ezek képezik majd a Forradalmi Nagytakarítás útvonalát. Az aktivistákkal kiegészült és seprűvel, gumikesztyűvel felvértezett dolgozók mindenkit várnak reggelire és eligazításra délelőtt 10 órakor a kert mozihoz (VII. Kazinczy u. 14.). 

 

Az üzletek környékén erre a napra konténereket helyeznek ki, ahol az évi lomtalanítási hullám előtt már lehordhatók az elnyűtt, elkopott, megunt, elromlott holmik. Ezek elszállításáról szintén gondoskodnak. Az egyik fontos állomás a Klauzál téri nyilvános illemhely lesz, amelynek üzemeltetését a tervek szerint az egyesület vállalná fel.

Nem titkolt szándék, hogy szeretnék kivívni más talponállók és boltosok rokonszenvét, és bevonni őket is munkába, hiszen ha mindenki csak a saját portája előtt seper, már kevesebb kutyagumit és "vizes" tócsát kell kerülgetnünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ker.blog.hu/api/trackback/id/tr21828993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pösti 2010.04.11. 11:07:10

Megvolt.
Résztvevők: kb 40fő ebből 1 önkéntes a helyekhez nem köthető "lakosság" soraiból(áttörés:)) és a kirendelt Kamilla Kht dolgozók (5fő)
Eredmények:2db konténer(8köbméteres)telerakva, elszállítva + rendkívül hatékony seprés (a locsolás sajnos a "fagyveszély" miatt elmaradt)+ üres,koszos portál és kirakat tisztítás + plakát,stencli lekaparás (streetart maradt:))

pösti 2010.04.11. 11:11:53

A Klauzál téri illemhely üzemeltetésére beadott kérelem a ÜSZI-E-2459/2010 érkeztetőszámon "érkeztetve"...
Várjuk a gazdasági bizottság döntését...

mér ien · http://7ker.blog.hu/ 2010.04.11. 18:43:51

Pösti, köszi a beszámolót! A következő takarítás alkalmával plusz két segítő kézzel honorálom :)
süti beállítások módosítása