Tágan értelmezte a kirakatrendezést az a két tervező, akik a Budapesti Tavaszi Fesztivál pályázatára interaktív dekorációt álmodtak az egyik hetedik kerületi pénzintézet (Dohány utca 65.) oldalára. A megvalósított pályamunkákra a rendezvény honlapján lehet szavazni. Nekem már van kedvencem...

 

A március 1-étől látható, Petthing névre keresztelt játékos PET-palackfal 25 cm-re áll ki az eredeti falsíkból, elemei lecsavarozhatók, átcsavarozhatók, üzenetet rejthetnek vagy világíthatnak. A mintázat érdekessége, hogy nem törődik a kiarakat eredeti kereteivel, kimászik abból, és átterjed a frontoldali kőhomlokzatra. “Ezzel a gesztussal megváltoztatjuk az eredeti szigorú építészeti struktúrát és egy organikusabb változtatható felületet hozunk létre” – írják az munkáról.


Az alkotási folyamat itt azonban még nem áll meg. A művészek jó érzékkel terjesztették ki a művet egy közösségépítő folyamat irányába: Ötletelj! Rakd ki! Fotózd le! Küldd el! a petthing2010@gmail.com –ra, és ők majd jól kirakják a blogra. Íme az enyém:

Stáb:

tervezők: Kukucska Gergely (D1618), Baróthy Anna (Szövetség'39)

csapat: Kolozsvári Csenge, Tímár Dorka, Szolga Zsófia, Szabó Ádám Csaba, Luntz Donát, Weiser Balázs, Horváth Anett 

A bejegyzés trackback címe:

https://7ker.blog.hu/api/trackback/id/tr781817632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása